CAMİ FUARLARIMIZDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN, SEKTÖRÜN LİDER İSİMLERİNDEN BİRİ OLAN TEKSÖZ CAMİ AHŞAPLARI A.Ş FİRMASI AFRIKA GINE CONAKRY GRAND MOSQUE (BÜYÜK CAMİ) İNŞAATININ MİHRAP –MİNBER –KÜRSÜ VE 200 E YAKIN KAPISINI YAPIYOR!
Afrika Gine Conakry Grand Mosque (Büyük Cami), 20 bin kişinin ibadet edebileceği ve Sub Sahara bölgesindeki en büyük cami olarak nitelendirilmektedir
Teksöz cami ahşapları ilk olarak 2000 yılında Veli Teksöz adına mobilya üretimi ile başlamış oldukları iş hayatına uzun bir süre bu şekilde devam ettirdiler , gelen talepler doğrultusunda cami ahşabı üretim sektörüne adım attılar.

Daha sonra 2007 yılından itibaren de tamamen cami ahşap işlerine geçiş yaparak mobilyacılığı bırakmış oldular. 2018 yılında da Teksöz Cami Donanımları A.Ş. olarak sektörde hizmetlerini devam ettirdiler.

Cami ahşabı imalatında genel olarak ithal maun sapelli kereste kullanmaktalar. Ama yine de gelen talep doğrultusunda farklı kerestelerden de ürün imalatları yapımı mevcuttur . Cami ile alakalı mihrap, minber, kürsü, müezzinlik, mahfil, lambri vb. her türlü ahşap işleri imalatları tecrübeli kadrosuyla üretilmektedir.
Ahşap imalatları da gerek desen ve gerekse dizayn konusunda hassasiyetleri üst düzeyde olup bu konuda ecdatlarının izinden giderek titiz bir şekilde üretim yapmaktalar.

İşletmelerinde 20 kişi çalışmakta olup, gerek yurt içi ve gerekse yurtdışında bugüne kadar değişik camilerde ürünleri bulunmaktadır.

Bu camilerden bazıları ;
İzmir Kemalpaşa Halilbeyli Camii, Kütahya Pazarlar Üniversite Camii, Sakarya Kadriye Binek Camii, Denizli Hilal Camii, Kastamonu Cide Alayazı Köyü Camii, Manisa Gördes Güneşli Fatih Camii, Uşak Eşme İstasyon Camii, Sakarya Hendek Yeni Camii, Almanya Ditib Fatih Camii, Demirci Küçükkıran Camii, Şile Ağlayankaya camii, İzmit Mehmet Ali Paşa Camii, Esenler Hacı Cezmi İpkin Camii,
Başakşehir Mevlana Camii, Bursa Soğanlı Merkez Cami, Antalya Kurşunlu Kent Mezarlığı Camii, Ordu Ulubey Elmaçukuru Camii, Karamürsel Karabali Camii, Gemlik Cezaevi Camii, Gemlik Hazreti Ali Mescidi, Akhisar Akabe Camii, Bilecik Hamidiye Camii
Gerekli tüm malzemeye sahip olan Teksöz cami ahşapları şirketi tüm hızıyla büyük çaba ve gayret göstererek takım arkadaşlarıyla birlikte büyümeye devam etmektedir.

Scroll to Top
× Bizimle iletişime geçin