2022 İstanbul Cami Yapı Ekipmanları Fuarında sektörün önemli isimlerinden MİMAR SİNAN AVİZE Firması Da Yerini Aldı!

Mimar Sinan Avize firması 2016 yılından beri klasik ve modern uygulamaları ile metale şekil vererek ortamlarınıza renk ve ışık vermektedirler. Özel tasarımlar ile istediğiniz ölçüde istediğiniz zengin desenleri sizin için tasarlayabilmektedirler. Ülke çapında Üretimini gerçekleştirdiği yüzlerce camii ve sosyal tesis, konut, iş merkezi alanları, Mimar Sinan Avize’nin derin tecrübe ve bilgi birikimini yansıtmaktadır. Her bir projede müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı ilke edinmiş olan Mimar Sinan Avize, bilgi birikimini yüksek Metal teknolojisiyle birleştirerek müşterilerinin hizmetine gururla sunmaktadır.

Mimar Sinan Avize, Yüksek Teknoloji’yi ve en güncel yapım tekniklerini tasarım ve uygulamalarında kullanarak; Modern Mimari yaklaşımlarını ortaya koyan işlere imza atmaktadır. Mimar Sinan Avize ile çalıştığınızda; kaliteli ve güvenli ürün aldığınızdan emin olursunuz. Gelişmiş ve özverili bir satış öncesi ve sonrası iletişim ve destek hizmetiyle karşılanırsınız. Geniş ürün ve tedarik yelpazesine sahip olursunuz. Her yönüyle kurumsallaşmış bir çözüm ortağıyla çalışmanın rahatlığını yaşarsınız ve en önemlisi yüzünüz güler.
Mimar Sinan Avize firması kurulduğu günden bugüne kadar kalitesinden ödün vermeden, yurt içinde ve yurt dışında üstlenmiş oldukları birçok önemli projeyi başarıyla tamamlamışlardır. Ürünleri tasarım aşamasından çıkıp uygulamaya geçtiği andan itibaren tüm materyalleri ve elektrik aksamı TSE Normlarına uygun olarak üretilir. Aynı zamanda üretilen bütün avize modellerin de ham madde olarak istenilen Metal malzeme kullanılabilmektedir. Özel lak, vernik uygulaması ile metal aksamlarının nem, rutubet ve kullanıma dayalı deformasyonlarını minimize etmektedir.

Sizleri de 26-29 Mayıs 2022 İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 13.Uluslararası İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarımıza katılan MİMAR SİNAN AVİZE firması ve çalışmaları ile tanışmaya ve ürünlerini yakından incelemeye sektörün lider Fuarı’na davet ediyoruz.

Scroll to Top
× Bizimle iletişime geçin